Je nieuwe badkamer van a tot z.

badkamer renoveren

Een nieuwe badkamer voor je nieuwbouw nodig?  “badkamer renoveren” is de specialist voor Schilde en omgeving, als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer.

Badkamerspecialist : in een vrijblijvend gesprek luisteren wij naar je wensen en eisen voor het plaatsen van de nieuwe badkamer.  En we geven een antwoorden op al je vragen over de technische kant van het project.

Gratis offerte : nadat we alle informatie hebben maken we een ontwerp en gedetailleerde offerte voor het installeren van je badkamer.  Zo weet je perfect hoe je nieuwe badkamer er uit zal zien en hoeveel alles zal kosten.

Je kiest je badkamer : de volgende stap is aan jou : het kiezen van de toestellen die je in je nieuwe badkamer wil hebben.  Van lavabo’s, douche, bad, toilet en kranen tot aan het badkamermeubel en de handdoekrekken.

Een gedetailleerde planning : wij zorgen ervoor dat alles tijdig geleverd wordt.  Omdat wij de volledige plaatsing van je badkamer in eigen beheer uitvoeren zullen alle werkzaamheden zonder enige vertraging verlopen.

Plaatsing : de nieuwe vloer, de keramische wandtegels en plafond worden onder handen genomen.  En alle badkamertoestellen worden geplaatst en aangesloten.

Afwerking en oplevering : we zorgen voor de afwerking van je nieuwe badkamer en geven een woordje uitleg over het gebruik en onderhoud van alle toestellen.  Je badkamer is klaar om van te genieten.

Het installeren van jouw nieuwe badkamer zonder zorgen, daar zorgt “badkamer renoveren” uit Schilde voor.  Bel ons nu voor meer informatie of een gratis offerte.

Onze klanten komen vooral uit de volgende gemeenten : Schilde, Zandhoven, Zoersel, Wijnegem, Ranst, Oelegem.