Badkamerrenovatie van a tot z.

badkamer renoveren

Badkamerrenovatie.  Als het tijd wordt om je badkamer te renoveren is “badkamer renoveren”, de specialist voor Schilde en omgeving, er voor jou.

Je badkamer vernieuwen : in een vrijblijvend gesprek luisteren wij naar je wensen en eisen voor het renoveren van je oude badkamer.  En we geven een antwoorden op al je vragen over de technische kant van het project.

Gratis offerte : nadat we alle informatie hebben maken we een ontwerp en gedetailleerde offerte voor het vernieuwen van je badkamer.  Zo weet je perfect hoe je nieuwe badkamer er uit zal zien en hoeveel alles zal kosten.

Je kiest je badkamer : de volgende stap is aan jou : het kiezen van de toestellen die je in je nieuwe badkamer wil hebben.  Van lavabo’s, douche, bad, toilet en kranen tot aan het badkamermeubel en de handdoekrekken.

Een gedetailleerde planning : zodat alle werken, van afbraak tot oplevering, zonder enige vertraging verlopen.  Omdat wij de volledige renovatie van je badkamer in eigen beheer uitvoeren zullen er geen gaten vallen.

Afbraak en plaatsing : de grote werken starten met het afbreken van je oude badkamer.  Wij zorgen ervoor dat al het afval verdwijnt.  Wij controleren ook alle leidingen en afvoeren en vernieuwen of verplaatsen deze indien nodig.

Vloer, wanden en plafond worden onder handen genomen.  En alle badkamertoestellen worden geplaatst en aangesloten.

Afwerking en oplevering : we zorgen voor de afwerking van je nieuwe badkamer en geven een woordje uitleg over het gebruik en onderhoud van alle toestellen.  Je badkamer is klaar om van te genieten.

Het renoveren van jouw badkamer zonder zorgen, daar zorgt “badkamer renoveren” uit Schilde voor.  Bel ons nu voor meer informatie of een gratis offerte.

Onze klanten komen vooral uit de volgende gemeenten : Schilde, Zandhoven, Zoersel, Wijnegem, Ranst, Oelegem.